Zoek
€ 0,00
 • gratis bezorgdMorgen in huis
  Besteld voor 20.30
 • morgen in huisGratis bezorgd
  Vanaf € 49,-
 • betaal veiligBetaal veilig
  Direct óf achteraf
 • korting sparenKorting sparen
  Op iedere bestelling
8.6 8042 beoordelingen

LED Filament

LED Filament

LED Filament

De LED filamentlamp is dé vervanger voor de gloeilamp. Met de uitstraling van de klassieke gloeilamp en een energiebesparing van 90% behoort de LED filamentlamp tot de populairste lampen, die nog elke dag in populariteit stijgt. Een zeer fraaie toevoeging aan uw interieur.

Vintage lampen in verschillende designs 

De LED filamentlampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke standaardlamp, een stoere kogellamp, een stijlvolle kaarslamp of een smaakvolle rustikalamp. U kunt ook kiezen voor een globelamp, buislamp, kopspiegellamp, reflectorlamp, diamondlamp en decolamp. Voor welke variant u ook gaat, het is zeker een mooie accessoire voor uw woning.

Filamentlampen met een maximale energiebesparing

Onze LED filamentlampen staan garant voor een maximale energiebesparing en een zeer groot aantal branduren. Met deze lampen geniet u enerzijds van het warme licht van gloeilampen en anderzijds van de voordelen van LED lampen!

LED filamentlampen eenvoudig online bestellen 

Bent u overtuigd? Bestel uw LED filamentlampen vandaag nog! Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan € 49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Bent u op zoek naar een specifieke (gloei)lamp?

Gebruik onze keuzehulp